Wapka

Download Lagu - Free Download Indonesia MP3 Gratis And Play Online Music Video

HOME POP DANGDUT SOUNDTRACK

Download LSista Ninggal Rabi Mp3

By 22 August 2019
Download lagu LSista Ninggal Rabi mp3 dari album Single Di Wapka By Stafaband, Planetlagu & Metrolagu gratis Dengan Lirik lagu Ninggal Rabi hanya untuk review saja, Belilah CD original mereka atau gunakan Nada Sambung Pribadi/I-RING/Ring Back Tone sebagai apresiasi agar mereka dapat terus berkarya menciptakan Lagu-lagu yang berkualitas. Atau anda bisa membeli lagu Ninggal Rabi di itunes official dari LSista, untuk mendukung lagu LSista Ninggal Rabi di semua charts dan tangga lagu.

Download Lagu LSista Ninggal Rabi

LSista - Ninggal Rabi.mp3

Artis : LSista
Judul : Ninggal Rabi
Album : Single
Genre : pop
Size : 5.1 MB
View : 47x

Download (5.1 ) | Fast Download (5.1 )

Lirik LSista Ninggal Rabi
patang taun suwene kowe njaga atimu
patang taun suwene kowe njaga tresnomu
sliramu wes teguh nggo nali katresnan iki
wes tok rembug karo wong tuamu

dina kae mantep atimu nali tresnaku
pengen gandeng neng pelaminan karo awakku
sliramu wes kandha yen arep ngelamar awakku
pengen gandeng tekan duwe anak putu

sepurane aku medotke tresna
cintamu aku lempar pas kowe wes arep ngelamar
alasanku wes ra cocok karo kowe
aku wes raiso tetep gandeng karo kowe
aku ra wani ngandani yen aku wes arep rabi
ora kacek suwe seka aku medot tresna iki

seka kanca kancamu kowe ngerti sak kabehe
nem sasi suwene aku gandeng ro liyane
nang mburimu aku mlaku ro liyane
nanging aku ra tego ninggal kowe sing banget tresna

dudu maksud atiku agawe lara atimu
dudu maksud batinku gawe gelo awakmu
patang taun anggonmu njaga tresna iki
nem sasi aku ketemu sing banget tak tresnani

jane kanca kancane ngerti sak kabehe
nanging podo ra tego ngomongke neng kowe
podo aku dewe sing bingung kepiye
meh ngomong kepiye, piye le njelaske

alasanku wes ra cocok karo kowe
ak wes raiso tetep gandeng karo kowe
aku ra wani ngandani yen aku wes arep rabi
ora kacek suwe seka aku medot tresna iki

alasanku wes ra cocok karo kowe
ak wes raiso tetep gandeng karo kowe
aku ra wani ngandani yen aku wes arep rabi
ora kacek suwe seka aku medot tresna iki

patang taun suwene kowe njaga atimu
Related Song

LSista - Jalaranku

Download Lagu LSista
Jalaranku Album Single Dangdut
Gratis Hanya Untuk Review, Jangan Lupa .....

LSista - Mangan Ra Njaluk Kowe

Download Lagu LSista
Mangan Ra Njaluk Kowe Album Single Dangdut 2018
Gratis Hanya Untuk Review, Jangan Lupa .....

Lsista - Suwek Mak Krek

Download Lagu Lsista
Suwek Mak Krek Album Single Dangdut 2018
Gratis Hanya Untuk Review, Jangan Lupa .....

Lsista - Kebun Teh Nglinggo

Download Lagu Lsista
Kebun Teh Nglinggo Album Single Dangdut 2018
Gratis Hanya Untuk Review, Jangan Lupa .....

Lsista - Konco Musiman

Download Lagu Lsista
Konco Musiman Album Single Dangdut 2018
Gratis Hanya Untuk Review, Jangan Lupa .....

LSista - Jalaranku

Download Lagu LSista
Jalaranku Album Single Dangdut 2018
Gratis Hanya Untuk Review, Jangan Lupa .....

LSista - Ninggal Rabi

Download Lagu LSista
Ninggal Rabi Album Single
Gratis Hanya Untuk Review, Jangan Lupa .....

List Category MP3

Download Lagu © 2018 Powered By Wapka